Ortopediset.fi - Hyviä ortopedisia apuvälineitä hyvään hintaan Ortopediset.fi - Hyviä ortopedisia apuvälineitä hyvään hintaan

About

Ortopedisten.fi-verkkokaupasta löydät hyviä ortopedisia apuvälineitä hyvään hintaan, aina pohjallisista polvi- ja kyynärtukiin. Korkea laatu ja nopeat toimitukset!

Ortopedisten.fi-sivuston tällä hetkellä valikoimissa olevat ortopediset apuvälineet ovat:
Selkätuet (esim. selkätuki ja selkävyö)
Olkatuet
Polvituet (tuotteet, jotka tukevat polvia esim. juostessa)
Pohjalliset (ortopediset pohjalliset, luupiikkipohjalliset ja iskuja vaimentavat pohjalliset)
Nilkkatuet
Luupiikki
Apuvälineet luupiikin hoitoon (monet ihmettelevät, mitä luupiikille voi tehdä, mutta olemassa on tuotteita, jotka voivat lievittää kipua)
Rannetuet
Jalkatuet
Kyynärtuet
Apuvälineet Hallux valgusin hoitoon

Valikoimissamme on monia eri tuotemerkkejä, mutta ennen kaikkea myymme Vulkan-merkkiä. Joten jos etsit Vulkan-tukia urheiluun tai erilaisiin vaivoihin, Ortopedisten.fi on oikea verkkokauppa sinulle.

Ortopedisten.fi-verkkokaupassa työskentelee sekä laillistettu fysioterapeutti että pitkänmatkanjuoksija, joten voit lähettää meille sähköpostilla kysymyksiä ja toiveita ortopedisten apuvälineiden valikoimastamme.

Haluamme samalla painottaa, kuinka tärkeää on hakea urheilu- ja työtapaturmiin ammattiapua. Ortopedisten.fi-sivustolla tarjoamamme apuvälineet ja tuotteet voivat helpottaa treeniäsi ja auttaa arkeasi, mutta ne eivät korvaa esimerkiksi lääkäriä tai fysioterapeuttia.

Tervetuloa tilaamaan ortopedisia apuvälineitä meiltä Ortopedisten.fi-verkkokaupasta!

Yhteystiedot:
Ortopediset.fi / Spjut Interaktiva Medier AB
Skaraborgsgatan 7
118 46 Stockholm
Sverige

Spjut Interaktiva Medier AB on johtanut verkkokauppoja Ruotsissa vuodesta 2007 lähtien, jolloin pölypusseja verkossa myyvä Dammtussen.se avasi verkkokaupan ovensa. Pyrimme jatkuvasti tarjoamaan asiakkaillemme hyviä tuotteita hyvään hintaan – ja tarjoamaan hyvää ja henkilökohtaista palvelua.

Sähköposti: info@spjut.se
Liiketunnus: 556762-4126

Tervetuloa asiakkaaksemme!


Email us

Return Policy     Terms & Conditions

Varmat maksut ja turvallinen toimitus

Klarna, Posten & PayPal

© Spjut E-commerce Group 2016